Minimalism

I'm Joe Zakaria, The Joe Zakaria. Full time photographer from Kuala Lumpur but not all of the pictures are mine. This is me..

Emmmmm… #rawdenim #selvedge #denimhead #denimlogy View high resolution

Emmmmm… #rawdenim #selvedge #denimhead #denimlogy

The Hakims (at Kubu Tuan Major) View high resolution

The Hakims (at Kubu Tuan Major)

Kami memohon ampun dan maaf sikiranya ada terkasar bahasa, terlebih atau terkurang kepada semua sahabat dan sanak saudara. Selama Hari Raya Aidilfitri Minal Aidil Walfaizin. Salam 0-0. #jdadventure View high resolution

Kami memohon ampun dan maaf sikiranya ada terkasar bahasa, terlebih atau terkurang kepada semua sahabat dan sanak saudara. Selama Hari Raya Aidilfitri Minal Aidil Walfaizin. Salam 0-0. #jdadventure

It is better to be silent, and be thought a fool, than to speak and remove all doubt. #rawdenim #selvedge #denimhead #denimlogy #leejeansmy View high resolution

It is better to be silent, and be thought a fool, than to speak and remove all doubt. #rawdenim #selvedge #denimhead #denimlogy #leejeansmy

Budak happy denggi tiada lagi. #jdadventure View high resolution

Budak happy denggi tiada lagi. #jdadventure

Let your actions always speak for you, but be forever on guard against the terrible traps of false pride and conceit that can halt your progress. The next time you are tempted to boast, just place your fist in a full pail of water, and when you remove it, the hole remaining will give you a correct measure of your importance-Og Mandino View high resolution

Let your actions always speak for you, but be forever on guard against the terrible traps of false pride and conceit that can halt your progress. The next time you are tempted to boast, just place your fist in a full pail of water, and when you remove it, the hole remaining will give you a correct measure of your importance-Og Mandino

Doughnut!Doughnut! #denimhead #denimlogy #rawdenim #selvedge #leejeansmy View high resolution

Doughnut!Doughnut! #denimhead #denimlogy #rawdenim #selvedge #leejeansmy

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover -Mark Twain View high resolution

Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover -Mark Twain

Lekaih weh!Raya lagi 2 hari lagi. Sempat lagi kalau nak beli jam raya kat @nettshowkl . Boleh COD untuk hgpa yg beraya kt kl dan yg blk raya hari ahad malam tapi kalau xdan bulih ja amek lepaih raya. Depa ada ready ready stock tuk beberapa model tu, baik hgpa lekaih..pederaih pi antaq msg kat dia la ni jugak! Terjamin halal,ligit dan original dan tiada cadbury. LEKAIHH!!! View high resolution

Lekaih weh!Raya lagi 2 hari lagi. Sempat lagi kalau nak beli jam raya kat @nettshowkl . Boleh COD untuk hgpa yg beraya kt kl dan yg blk raya hari ahad malam tapi kalau xdan bulih ja amek lepaih raya. Depa ada ready ready stock tuk beberapa model tu, baik hgpa lekaih..pederaih pi antaq msg kat dia la ni jugak! Terjamin halal,ligit dan original dan tiada cadbury. LEKAIHH!!!

Orang kata “Apadia mamat ni pakai oxford ada fake tounge!Hahaha” Aku kata “Awatnya?Bukan budak sekolah nak kena ikut piagam sekolah..haru hang nii..” View high resolution

Orang kata “Apadia mamat ni pakai oxford ada fake tounge!Hahaha” Aku kata “Awatnya?Bukan budak sekolah nak kena ikut piagam sekolah..haru hang nii..”

Ultralite Powered by Tumblr | Designed by:Doinwork